CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Friday, October 23, 2009

Iklan Gadgets for Sale!!!

Buat semua member2 yang sudi baca blog aku, sori lama x update, terlalu sibuk dgn sambutan pelajar baru di Alexandria, kemudian terus sibuk dengan Tahun 4 yg sgt challenging dan tiring. Kat sini aku cuma nak tolong wat iklan untuk member aku, Farid Nazmi, student medic Cairo. Dia ada barang2 nak jual, so kalau ada yang berminat, leh roger dia. Here's the list:


Nikon DSLR D80 Body
Price: 500 USD
Condition: 8/10
Age: 1 Year
Comment: Box n accessories included. Warranty nil. Free SD card 8 gig

Nikon Speed Light SB800
Price: 300 USD
Age: 1 Year
Condition: 9/10
Comment: Box included, no extra battery pack

Lens Nikkor AF-S 18-70 f3-4.5
Price:200 USD
Age: 1 Year
Condition: 9/10
Comment: With pouch, no box, no warranty

Lens Nikkor AF-S 70-300 f4.5-5.6 VR
Price: 400 USD
Age: 1 year
Condition:10/10 recently refurbished
Comment: Box and all accessories included, warranty nil

Lens Nikkor AF 50mm f1.8D
Price: 120 USD
Age: 8 month
Condition: 10/10
Comment: No Box, no pouch, warranty still valid

Bagman L-Size(So large you can put in all accessories mentioned above)
Condition 10/10
Age: 4 month
Price: 50 USD

Phottix MB D80 battery Grip
Condition:10/10
Age:5 month
Comment: Free One Phottix battery

Buy complete set and you will get a blower and lens cleaning kit.

Reason of selling: Jumping ship a.k.a. retiring.

Please call +20118732001-Farid Nazmi

Prefer Cash On Delivery in Cairo. I only accept USD.

Kalau ada apa2 nak tanya, leh tinggal kat ruang komen, nnt aku cuba jawab iAllah.

6 Extra Sharings (Comments):

Johannas said...

Damnnn. Asal laa xde org canon nak tolak flash. :P

ningurlz said...

salam...klu boleh letak la skali gambar2 accessories suma tu n SLR skali...

afiQFaiz said...

waa... garage sale~ berminat dgn 70-300mm.. :D

Neo Rantissi said...

Jo- apakan daya, Nikon jer yg ada, hahaha.

Ihsan- Gambar x dapek la plak, tp semua mint condition lagi iAllah.

Afiq - apa lagi, angkut la!

p/s: Dah ada org yg dah serius nk angkut SB800 and 50mm f/1.8. Harap mereka berjaya membeli dari Farid~

Farid Nazmi said...

Assalam

Saya selaku penjual..ingin berkata. pape sila kontek sy terus ye.regarding booking n everything.Barang InsyaAllah baik.tgk dulu baru beli..Cash On delivery..klo xpuas ati dgn barang xyah beli.mggu dpan nak gi alex so sesape nak beli sila book copek2.:)

afiQFaiz said...

wah. kne cpt nih..
60% nk angkut, tp nk bincang dgn "sponsor" dlu.. hehe